Litt om meg og mitt

Hei!

Tenkte jeg skulle skrive litt om hvorfor jeg har begynt å blogge.

16

Kort fortalt har jeg et så “himla crazy liv” som 24 åring i Oslo, med 2 barn, gift, kommende student, jobber som fotograf & doula.. Ja. Så nå tenkte jeg at med mitt behov for formidling har nådd toppen. Jeg må sette i gang med skrivingen og bildedelingen.

10
Meg, mannen min, datteren min Erika og minste datter Iris i magen. Bilde tatt av Maria Vatne

Jeg har lenge hatt lyst til å blogge, og jeg blogget en del helt tilbake til 2008. Men det slo liksom ikke an for meg. Ikke hadde jeg tid heller egentlig. Nå har jeg ikke bedre tid akkurat med 2 barn hengende rundt bena på meg, men det handler vel kanskje litt om nettopp det; at jeg trenger noe jeg gjør bare for MEG. Noe jeg kan gjøre og trives med, bare fordi jeg VIL.

18

Håper du vil følge meg videre på alle disse rare tingene som skjer i livet mitt.

Klem Ingrid-Alice Bløtekjær

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s